香港大人網

查看: 15792|回復: 472

[正評] bubble model都比我約到

VIP

有長腿, 有腰, 有E奶, 才22歲
16歲開始做model, 上過bubble, 拍過電影. 咁既質素, 佢開3500, 值得, 絕對抵比.
好撚過班垃圾agent, 吸毒咁既死款, 偷人相再開3200, 拿, 人地咁既質素, 就值3000+ 絕對唔係呢D款:

咁既吸毒款都學人收3000,

人地收3500, 係咁既質素:

exactly真人

當日我加佢wechat, 一見到幾張相, 假到. 然後佢話3500, 我: [咁貴?]
我覺得太假了, 應該又是agent集團.
但佢堅持自己22歲, 拍過電影, 出來可以提供證明, 仲話自己上過bubble, 出過寫真集, 參加過選美.
有ptgf plan, 一小時1000. 作假可以賠十

https://millionbb.com/users/view/4826/profile
富豪會員only

佢堆相, 有一張我認出, 我再搵自己facebook, 發現之前加左佢friend.
理智告訴我, 不可能有這麼正的菜, 竟然出來做援交.
因為好多靚女都比有錢佬包起, 點會咁樣私做.
但佢有行街plan(雖然貴), 又話假既可以賠十, 這些都是agent女做不到的
好奇心驅使下, 我先約1hr飯plan, 話睇岩即加room plan.

見到真人, 屌! 竟然真係facebook friend.
佢副身材, 辣到我弟弟自己企起身.
我同佢講: [可唔可以取消飯plan, 立即轉room plan?]

佢:[你咁心急? 如果我話唔可以, 你係咪會走人? 因為我好肚餓, 未食飯, 想食左野先]
既然靚女叫到, 我就當total4500, 但呢個質素, 未試過真係人生既遺憾

我即比1000, 然後佢Q我手行, 在街上, 我立即自覺高人一等, 人生勝利組.
同時不斷食波餅. 我好想撞到我其他朋友, 比佢地見到我帶件咁正既野出街.
然後再同D死港女講: [咁既質素先配得起我! ]

去到日本餐廳, 佢揀左卡位, 同我坐同一邊
大家有說有笑, 又咬耳仔. 不行了, 再這樣下去, 我冇可能唔沉船

整個過程很愉快, 事後想起這一千先絕對值得比, 因為有情調, 令大家更投入之後既房事.
之後既, 我唔詳細講.
這是我第一次在這裡出report, 是因為我開心, 真開心
我找回我的快樂, 令我得到哥種野
回復

新手上路

it's seems great
回復 支持 反對

中級會員

Thank you........
回復

註冊會員

Let’s see seeeeeeee
回復 支持 反對

註冊會員

ccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

ccccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

Thx for share
回復 支持 反對

註冊會員

Ccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

正,睇睇先
回復

註冊會員

Thanks, see See and add add sin
回復 支持 反對