香港大人網

查看: 2823|回復: 10

[正評] 為Natalie926 如實寫返D嘢 - just like an angel fly into your life!

註冊會員

平時好少出report,有好多原因,譬如冇乜值得去寫,抑或比較懶,又或者懶低調,更加唔會主動問人需唔需要幫手寫report,直至遇到Natalie926!

印象中佢係第一個被我主動開口問要唔要幫手寫個report嘅女仔,仲係問過幾次添!而佢初時嘅反應更加出乎我意料,佢話唔使住,等遲D先(可見佢係真CC,冇撈味),而呢個一等就真係等咗好耐,直到依家,我先攞到佢嘅consent,同意我幫佢如實寫返少少嘢,當出個report。

第一次見到佢,係隔咗個假期, 我其實放假前經已同佢book咗,估唔到放假期間佢主動聯絡我同我confirm嚟緊嘅dating時間,嗰時已可睇到佢好有交帶,唔係嘅唔好話主動同你confirm,就算你問佢都費事睬你或者玩消失抑或直接放飛機。跟住如期約會,佢遲咗一陣先到,但一路有message我同我講返佢嘅位置,因為塞車而同我講sorry。因為嗰日我大把時間,心諗點都要睇下佢係個點樣嘅女仔,唔係嘅會有D唔甘心,不過講真當其時要我等,我點都有D嫐嫐豬㗎...直到佢出現喺我隔離,突然間有個好斯文好靚女好索嘅女仔同我打招呼,果一刻,真係咩脾氣都冇嗮,就好似黑暗之中突然間飛咗個angel入嚟,光芒四射,同佢講嘢都變咗好溫柔好gentleman,連個細佬都強勢崛起...跟住就直入正題,因為佢好傾得,所以就一路傾一路摷,驚喜唔斷,因為佢嘅身高,身型,size比例,皮膚都冇得頂,兼且好有情人feel,因為唔係對住條死魚,一路好多交流(估唔到佢識好多嘢,好有見識),仲識得同你講下笑添。跟住幫佢做咗個好詳盡好完整嘅body check,結論係得一個字 Perfect先可以形容!然之後估計係正常男人都唔會放過佢㗎,梗係珍惜時間,全力去馬,深度探索,一展雄風!(detail嘢唔喺呢度講,等大家自己慢慢discover)成個過程佢配合度好高同埋搞得好舒服,睇得出佢本身係鍾意呢項運動嘅,但又唔係成日做呢項運動,因為人地原來都有正職要返,呢個只不過副業黎。最尾梗係happy ending,但係就超咗鐘,全程佢從未催過鐘,亦完全無提過關於錢銀嘅問題,淨係好用心咁交流,總之比咗個好好嘅feeling同埋memory,好enjoy!呢個都係我點解主動問佢要唔要幫佢寫個report嘅其中一個主要原因,因為覺得佢實際付出嘅超出咗佢應該付出嘅,既然佢對我咁好,我真係想做返少少嘢,希望可以幫到佢。

總結返:Natalie926係個超正,好索,單純,有交帶,健談,知性,幽默,善解人意嘅女仔,just like an angel fly into your life,一試難忘!

希望各位C hing真係要好好地愛錫佢,對佢溫柔以待,同埋祝願佢可以早日上岸或者嫁個有錢人!

FYI, 佢喺hkbigman嘅ID係Natalie926,or you may find her contact via below link:

http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=87788&extra=page%3D10&mobile=2
回復

註冊會員

Highly recommend!
回復 支持 反對

註冊會員

你好,我開過post想搵ptgf
因為舊帖回唔到
所以想問你拎natelie嘅contact
呢個post無人回所以揀呢個回容易睇到
回復 支持 反對

註冊會員

darkcoco 發表於 2019-5-17 00:38
你好,我開過post想搵ptgf
因為舊帖回唔到
所以想問你拎natelie嘅contact

wechat:Natalie_926
如果你搵佢唔到,我/樓主先再比埋whatsapp你(?)

利申:我未約過佢,樓主又得一個cc既report,仲要好評到over左少少,唔知會唔會係假report。
不過依位師兄,你約完又可以寫下report。(雖然你都係新 orz)

btw,樓主,natalie佢係咪短髮?
回復 支持 反對

註冊會員

唔好意思,呢幾日忙到抽筋,依家先有時間覆。多謝樓上C Hing幫手。補充返,我雖然好少寫report,喺bigman更加係第一次出report添,但係內容絕對真,我亦非新仔,個原因個report經已講咗。對個女仔嘅feeling,係有主觀嘅成份,但係feeling呢樣嘢本身就係人嘅感受,本身就係主觀嘅,同埋係見人見智。BTW,佢依家係短髮。希望呢度經已答嗮你地嘅問題。
回復 支持 反對

高級會員

短髮。。。係好短? 還是到肩膀?
thanks~  女仔都係長髮正d
回復 支持 反對

高級會員

williamlau 發表於 2019-5-18 09:52
唔好意思,呢幾日忙到抽筋,依家先有時間覆。多謝樓上C Hing幫手。補充返,我雖然好少寫report,喺bigman更 ...

短髮: 係好失短?還是到肩膀臂?
thsnks~
回復 支持 反對

金牌會員

唉!…………這種報告
回復 支持 反對

高級會員

華而不實 發表於 2019-5-17 19:22
wechat:Natalie_926
如果你搵佢唔到,我/樓主先再比埋whatsapp你(?)

樓主佢嗰v7開唔到,可否俾佢wts我
回復 支持 反對

VIP

我也想要佢V7,我V7:chanchan204646
回復 支持 反對