香港大人網

查看: 7423|回復: 43

[一般] 為何要mbb?

關閉 [複製鏈接]

高級會員

為何成日都mbb ???
有唔使錢的 wechat 唔用,係要用要錢的?
係米on9, 唔通肯俾多幾百入會,就係好人?
咩理論?
回復

新手上路

仲未搞清楚個真相- -"
係你地班男人唔夠女
唔係我地唔夠客
只有吸毒女先要大量客

回復 支持 2 反對 0

VIP

kj123123 發表於 2019-5-18 23:47
本身都係新手,一開始都係join左MBB VIP會員。
講真經驗唔多,真係好容易中伏。
拎左好多CC contact ...

點解你唔直接開中伏既女女名, 等大家唔好中伏?
好老實講, 佢地有舉報機制
我自己約左兩次, 都唔洗開房先, 唔明點解你講到自己中晒伏, 又唔開D女仔名
定係你虛構個故事, 諗住大家都唔比錢Join, 冇女用你就可以免費約到?

仲有你篇文好假, 普通vip只有4個contact, 你點樣拎左幾十個contact都冇人應? 下次作故仔要用腦

回復 支持 0 反對 1

註冊會員

Mbb個問題係啲女質素同唔係mbb搵都一樣
而且你買左contact都未必搵到人,有啲account幾個月冇update或者根本又係agent女
回復 支持 0 反對 1

註冊會員

認同樓主。我是男。依篇文章係我自己的內心感受,全是真人真事,想分享比大家知。 如果閣下已玩了PTGF好耐,而且樂在其中既話,咁閣下可先行離開,因為實在唔想浪費你時間去睇我依篇分享。  小弟只約過2次,第一次幾其實就已經誤中agent.仲好記得當時係尖沙咀維X酒店,到聽到按鐘開門已經覺得貨不對辦,但我沒有即是拒絕。照比佢入房後。之後佢好快就除晒衫自己上床,果下真係完全冇心情。第一貨不對辦,第二全程冇PTGF既味道,佢有佢自己玩手機,佢係咁覆message,見佢都好忙,你自己可以摸可以搞,但佢唔會理你。而且中間態度勁惡,坦白講,完全冇心情,最後摸下算。而且佢仲話要早走,實際相處時間只有30分鐘到如果冇記錯的話。錢就當掉了算。  之後過左一段時間,覺得應該真係會有PTGF,於是再搵下,結果認識到BB依個平台。這個平台其實有點問題,遲下再說。 我經這個平台約會。。。今次冇錯係真係約到PTGF,各方面都可以講得上滿意。一入房,撫摸既時候,我睇到佢眼神係完全呆望房間電視,佢只係當你係一個機器。我明白玩得依樣野,根本係各取所需,但當你埋場既時候係完全地咁感受到在她眼中只有錢,就算有對話,也只不過是好虛幻既對話,一路望住佢對眼。。佢只是直望電視,那種無情的眼睛,對我黎講,我完全唔識形容。我坐係床攬住佢,佢係完全冇感覺,佢有佢自己食野,你有你攬佢。或許我真係唔識合去搵PTGF.最後好快2小時就過去,佢好準時咁離開。  講返BB,雖然我唔知大家對佢既熱愛情度去到邊。但其實你地諗下 女仔入會係免費,又點樣肯定係高質素女仔?可能真係有少部份係高質數女。。。這個我不反對。但男會員要比錢成為尊貴會員/富豪會員,而且仲有可view contact 限制 及 會員期限。過了期限,你又要再比錢入會,得幾次機會睇對方contact。。。仲要以一個唔好既價錢兌換美元。。或許我對這個運作不熟悉,有錯請指正。  人地是睇中咁樣賺錢,每個男仕咁樣入會。已經是過億身家,有數架跑車。但你是否真正得到你需要的東西?  對不起。。我可能多言。。以上只是小弟感受。。唔中意既可以當冇睇過。。。
回復 支持 反對

高級會員

對樓上的約會經驗深表同情。 其實有好多cc都好投入,有d仲會叫你深d, 唔好咁快射,就知道她係投入其中。只係..... 援交的生態同4,5年前差得遠。好cc真係買小見小。 好懷念leedee年紀,大人網最初年代。當年入行囡囡多到周不時食到頭淡湯。而家。。。

講番mbb
回復 支持 反對

註冊會員

我只不過說出自己心聲。
回復 支持 反對

高級會員

根本mbb成件事係無野揾野來搞。
俾多幾百入會,就係好客。用腦諗下都知無關係啦。
還是囡囡要我們用多幾百,她們才trade得開心d.
有唔使錢唔用,係都要我們浪費金錢?
回復 支持 反對

高級會員

其實好多好多野都係d男人寵壞晒d囡。
無人肯俾錢入mbb,  約唔到人。d囡唔會去。
無人肯接受只能摸下吻幾下 就俾錢,d囡就唔會咁錫身。
無人肯接受要開房先,d囡就唔會咁要求。

回復 支持 反對

註冊會員

其實只要大家明白 女仔入會係免費 男仔要入會就要比錢,點樣可以確保係高質素? 仲要係比錢入會做會員係得兩個月有效。。仲要限制睇女會員contact次數,冷靜想一想都知道是什麼。
回復 支持 反對

新手上路

本身都係新手,一開始都係join左MBB VIP會員。
講真經驗唔多,真係好容易中伏。
拎左幾十個CC contact都冇人應。
上網睇左好多report 都未必可信。無論係大人網定MBB都係睇運氣。
以下係小弟MBB經驗,暫時都唔會再續VIP。

第1次 上網睇左大人網Report評價好高,即刻約出黎。點知出到黎見面嚇到想走。 塊面有濕疹,著到成身大媽衫。
第2次 睇wechart 朋友圈D相好正,但需要開定房。入到房身型大左一知碼,比我感覺似agent女。 雖然佢都好落力,但小弟唔鐘意肉地 最終都係射唔到。
第3次 約左位CC開定房但最後放飛機搵唔到人。臨時臨急約左個聲稱19歲CC,結果入到黎又係肥妹黎,似30歲agent女。雖然佢都係好落力, 但都係射唔出。
經過幾次中伏....仲大病左成個星期...

講真咁既價錢換黎咁既體驗,唔係好值得。
會員雖然可以比星星評分,但冇咩參考價值。睇相一定係假。
真實用家既評價先係最重要。但MBB 入面打唔到。
佢係自動續會籍,check信用卡先知又續多個月。

回復 支持 反對

註冊會員

原來仲會自動續會,唉 其實大家最緊要冷靜,心水清就可以。佢比得你睇4個女會員contact,其實有幾多係真係有回應?
回復 支持 反對

註冊會員

所以 我點解要 打依篇自己感受 就係唔想再有男仔咁樣浪費金錢, BB這個平台根本就是唔work.坦白講,我而家用女仔身份去register都可以,仲要set 只有富豪會員先可以睇我 contact. 係男仔角度黎講,一定會以為係高質素女,但事實又係點樣?大家都有目共睹。
回復 支持 反對