香港大人網

查看: 1754|回復: 14

[一般] 致支持mbb 的人

關閉 [複製鏈接]

高級會員

本來都想算。但上扁最後留言的人太臭寸。
有男人話什麼mbb target 要$4000先食到囡,
平過私人會所好多。話我們窮燃,你們一定覺得自己好燃優越,
有能力俾咁多錢食女。都on9,  換個角度做左水魚自己都唔燃知。
on 9人覺得自己好燃有錢,咁米去做水魚。
要食靚女,二千都食到啦。就睇下大人網好評report, 有幾多個要收四千呀。
自以為有錢的人的on9思想,總係要俾多d錢,先覺得自己優越過人。

跟住又有囡話可能防止有d變態客。什麼除套,sm.
唔通肯俾多幾百,就唔係變態佬?咩理倫。諗下都知無關係。
大把有錢佬都變態啦。
有投訴機制?人地唔識開個ac再入咩。

我們唔係俾唔起果一千幾百。係值唔值的問題。
mbb同IG, 大亼網有咩分別?
一樣有agent, 有好女,有唔好女。
難道靠果個什麼投訴機制就確保到miillion女係好女係正女。
唔好傻啦。

你們話係mbb約到什麼正女。咁一樣大把人係大人網約到正女。
分別米你們要俾入會費,都事小。根本mbb就係俾果班自以為得
她們先係靚女的港女,開高於市價,揾果班自以為有錢的人做水魚。
係啦,你們俾多一千幾百就好有錢啦。on9.
回復

高級會員

將來?我見到係如果mbb愈多人,就會愈多agent入會。
因為無野保証到入會的女 係咩人。
跟住mbb好快會收皮. (唔會有人俾錢入會約agent女吧)
俾幾百蚊,但唔一定約到/揀到岩心水。點解咁on9。都有人入會。
回復 支持 0 反對 1

高級會員

我知。有女開一萬二萬都一樣有人約。
因為同人講我用幾萬食了條正女,好似好燃勁。
其實同樣質素,二三千都約到。
俾人笑做水魚,係班自以為有錢的人唔知。
回復 支持 反對

中級會員

我就係佢地所講既窮撚

我就偏要用最低既成本食靚女
點解要我比錢join平台咁撚麻煩?

一樓一唔岩都唔洗車錢房錢
班港女唔寵得, 寵壞晒

回復 支持 反對

Prestige VIP

你覺得冇分別, 就繼續吃不到的葡萄是酸的
睇見你為幾百蚊會費就長篇大論, d女咪更加睇你地班窮網客唔起

唔好斷章取義話4000先食到女
入面有女1300都可以食. 只係1300-2000這個range外, 還有更高質素既3000-5000可以約, 而4000既質素你經agent可能8000先食到.

我地有錢人唔係on9, 更加會精打細算. 一萬二萬既女, 二三千都約到? 邊有咁易, 又或者你唔識細分靚女既level.
同埋如果條女明明只係兼職, 明明係可以開4000, 點解要降價接你?   
你仲唔明點解mbb先會多高質女?

基於失業率持續地低加上20年前出生率大降,最近3年我已經在網上越來越難食到好野

缺錢既女仔越來越少, 後生女又越來越少,要想像如何才會有新血加入,提高價錢?更好的作業環境?
IG/forum就一定唔係好既作業環境,
就算我去高檔夜總會, 而家10個港女9個都唔會有room plan, 只可以包月, 所以夜總會都執左唔少
仲要有直播app, 有d真正既on9, 比幾十萬買點數去哄條女, 條女隔住個mon就賺幾十萬
你仲天真到, 想靚女大平賣比你屌? 仲要在免費網上平台公開聯絡方法比幾百人加?
只有中低質素既全職, 先會咁做. 中高質素既靚女就一定用mbb呢類收費平台filter客人

當然也有好多窮師兄量力而為,退出市場,揾一樓一大陸雞算
如果你仲諗住以後可以免費網上平台食靚女, 又平又抵, 都幾天真
我都好肯定未來5年越來越難搵食, 免費平台靚女絕跡, 就算收費平台都越來越難食女,.
回復 支持 反對

新手上路

coolweather 發表於 2019-5-23 11:31
我就係佢地所講既窮撚

我就偏要用最低既成本食靚女

你去仆街啦
你以為自己皇帝選妃?
叫晒我地d女出黎遂個揀又唔比車錢
屌你老母
所以我而家就一定問有冇million bb id
冇唔洗約, 有既敢唔比車錢我實舉報, 等你冇左幾百蚊會籍都好

你呢D死窮撚, 又要冇錢又要學人玩, 你有冇反省過自己點解做窮撚?
回復 支持 反對

高級會員

你們先on9. 大人網大把 report 話約到靚女。但無個要4000. 係啦,只有你識細分靚女啦. d女開到4000 唔係因為她值,係有你e 班mbb水魚。有班水魚,我係女都開4000啦。夜總會班雞就唔好講啦,兩樣野。
兼職?你點肯定mbb班女係兼職。日日約客你又會知?
人講兼職你就信,做人唔好咁on9啦。有兼職有全職,但你唔會知。
回復 支持 反對

高級會員

我們係買家,選妃有咩問題?買家當時有選擇權。妳去買衫唔會揀咩?
有無見過有商場收幾百蚊入場費,先可以入去買野!
班女成日話ching放飛機,變態。咁倒轉,班女放得人飛機小咩,服務個個好咩。只懂話人。
回復 支持 反對

高級會員

又唔show樣,send d 相又係唔清唔楚。P晒相。
我們俾錢,都係買妳們樣同身材。
但唔show樣,唔係真樣。跟住要我們俾錢開定房。
唔岩再俾車錢。根本不平等條約。
(相清楚,同真人似,唔岩俾車錢就正常)
回復 支持 反對

高級會員

中高質素話一定用mbb, 好笑,邊個話?
女入會唔使錢,已經想像到mbb都有agent女。
mbb 係班港女 用 來揾水魚的地方。
何惜天下水魚何其多,最慘,做了水魚不自知。
回復 支持 反對

高級會員

講到作業環境?即係你覺得俾得錢入會的男人,就俾好人。
一定唔會放飛機,更加唔會做變態野。憑咩肯定。就係幾百蚊?好笑。
倒轉,女入會更加係唔使錢,更加點保証入會的女係好服務(靚唔靚就各花入各眼) 點保証無agent女入會? 我完全唔覺個作業環境有幾好。
回復 支持 反對