香港大人網

查看: 12316|回復: 359

我係wawa,我番黎bigman啦(走肥勿加)

認證女會員

女找男
歲數: 22 歲
身高: 163 cm
體重: 50 KG
見面費: 1000
我係wawa呀,我番黎bigman啦,
好掛住大家,你地有無掛住我呀?

俾番資料大家,到新年架咋!
年齡:22     :-D
身高:163cm
體重:125lb
三圍:36D…29…33
特點:肥肥地,女友feel,玩得放,聽話,主動,口技了得,識收陰
時間:星期二,四,五,六 3點後至8點
           (其他時間唔得,得我會響朋友圈寫出黎架啦)
          即日約既話,請於3點前問我啦!
          夜晚無即約既!
地點:油尖旺,太子,九龍塘,深水埗,觀塘,灣仔,天后,荃灣
           睇plan決定地方

基本價錢:
900 1q 1hr   1400 1q 2hr
1600 2q 2hr
1400  2hr 1ml1bj吹爆
2200 3q 3hr

1500 1q 1hr淨吹爆(可深喉禁頭)

2400 2hr 1bj口爆1ml加強版
(包Bj可以禁頭,深喉,毒龍鑽,吞精)

任q plan:
1400  1hr 唔包口爆吹爆顏射等
2000  2hr 唔包口爆吹爆顏射等
1800 1hr 包口爆顏射吞精任q
2700 2hr 包口爆顏射吞精任q
3500 3hr 包口爆顏射吞精任q
以上任q加獨龍鑽需加300

(腸仔雙蛋)
1800 bj吹爆1q乳交1q 1.5小時(需用bb油)

+200 口爆
+100 顏射
+100 事後bj
+ 200 制服服(現代,華德中,協恩新法,保良局),OL服,女僕,愛麗絲,體育衫
+200 玩手扣
+300 口爆加吞
+100 著t-back或肚兜做
玩具(假9,震旦,按摩器)每款+100
服務包沖涼,wet kiss,,指插,奶妹妹,bj,ml(可夾幾下腸)
唔做:後門,打野戰,車震,過夜

為滿足一d一嘗做龍友既師兄,特設私影plan
私影plan:
淨拍攝,題材可以係內衣,泳衣,校服,濕身等
可影半裸 800 1hr 1400 2hr
全裸 1200 1hr 2000 2hr 2800 3hr
如需道具如震旦或假陽具每樣加100
約私影plan可再加絲襪,制服,內衣等,不用加錢
私影1hr+bj 0.5hr 2000
私影1hr+ml 1q1hr 2200
私影2hr+ml 1q1hr或影1hr+ml 2q 2800
私影2hr+ml 2q 2hr 3400
私影3hr+ml 1q1hr 3600
私影3hr+ml 2q2hr 4200
如要影住做再加500 dv+1000
(唔跟私影plan的話影相加1000,
Dv加1500)要保證唔出街
新增私影加ml 1q共1小時1800
私影加bj 1q共1小時1600

影片plan:
2000 1hr 1q(bj或ml一樣)
3000 2hr 2q
可以包玩具制服
如需搵人拍,需加1000

2m1f 3p plan:
3500 2hr 每人1q
6000 2hr任q
4600 3hr 每人1q
8000 3hr任q
(包口爆顏射玩具制服
需租正式酒店)
角色扮演plan:
可扮演學生,醫生,護士,秘書,老師,女僕!學生裝份係現有兩套校服(即現代及華德中)加白襪及黑鞋!其他服裝都齊!想扮演任何性格都可以,價錢如下:
2000 2hr 1q 3200 3hr 2q
扮演強姦 2400 2hr 1q 4200 3hr 2q (以上皆包玩具)
如綁手加200,
如果整爛衣服需加500及預早通知

(入房後收家用)

不講價

角色扮演上面我真係扮咩都得,
痴女啦,怕醜啦,女友feel啦,強姦feel等!
你講聲就ok囉!但要守規矩入房收錢先!
約我啦

我wechat朋友圈有好多相,
平時間中都會更新,
我wechat係wawabb2015,
加我請寫明hkbigman加,
唔係我唔加你架啦!

希望會見到你啦!
回復

高級會員

Jejshdhdhdjdjdj
回復 支持 反對

中級會員

CCCCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

新手上路

睇下先..............
回復

高級會員

ccccccccccc
回復 支持 反對

金牌會員

cccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Thansksssd
回復 支持 反對

註冊會員

More detail pls