香港大人網

查看: 460|回復: 5

舊相好

中級會員

女找男
歲數: 25 歲
身高: 154 cm
體重: 43 KG
見面費: 222
舊相好

一位舊相好對我說:「今次真係好開心呀~竟然出到,仲要兩次。妳記唔記得我上次搵妳係完唔到事。」

「解鈴還須繫鈴人」- 其實,第一次偷食,係人都會緊張架喇,硬唔到都唔係罕見。「一次生、二次熟」原來唔係女人生仔的專用詞彙,男人扑野都要講默契?

有不少醫學報告指出很多沒經驗的男人,或者已經很久沒做的男人,第一次都會有點緊張,如果是跟一個非常心儀的女性,也或許是一個會給別人很大壓力的女性,更會讓他們產生不舉的反應。
[thanks]
其實,做愛前放鬆心情真係好重要架,事前24 小時一定唔可以手多多去打飛機、體能訓練及做愛,更要有充足睡眠,否則或多或少都會影響到表現。

初時我也不明白為什麼男人都有其相熟的舊相好,原來某一類男人要對著同一個女仔,或某一類女仔才能勃起,真有趣。

另外,經常唔用套去進行性行為都係一個大問題,因為他們往往因為安全套那種隔閡而令到未能在魚水之歡之中得心應手,下回再分享。

待續。。。

待續。。。[/thanks]
得閒可以follow 下我WechAt moment : 舊ac[thanks] : jolie9394 // 新ac : jolie9394jolie9394[/thanks]
當然舊ac 多d 野睇。可惜Fulled了===========

大家得閒上我wechat
[thanks]
jolie9394 (舊wechat)/ jolie9394jolie9394 (新wechat) 。

[/thanks]
舊wechat 好多分享,可惜大家睇不到了。因為fulled Jor. 新Ac 都有野睇,不過沒甘多。
回復

中級會員

Cccccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

中級會員

Ccccccccccccc
回復 支持 反對

金牌會員

Thanks for your sharing