香港大人網

查看: 1088|回復: 3

援交不是服務, 而是角色扮演

新手上路

我第一次黎呢邊出post
其實我在hklovely都幾活耀, 好多女仔都知我係邊個

援交不是服務, 而是角色扮演

好多女仔唔明白呢一點
好多師兄也唔明白呢一點
我在大人網見到, 有師兄投訴有個女會員零服務.
http://www.hkbigman.net/thread-2895-1-1.html
首先個女會員的確係唔岩, 因為佢只係hea做, 然後好快顧住玩手機, 個男仔想拖下佢隻手都唔肯.

因為個女會員用工作既心態去做, 佢仲要係用好唔願意上班既工作心態.
我什至覺得佢係妓女, $2000價錢, $400 一樓一服務, 想快快完然後next.
這位女會員在hklovely都有出post, 但她不是登記女會員.

sex係唔值錢, 大陸幾平都有, sex亦可以好快完事
而做cc, 比既唔係sex, 更重要既係feeling. 你要代入角色, 簡單既kiss, 擁抱, 聊天是必需的, 而且佔一半時間. 如果連拖下手仔都唔肯, 只係想提供sex, 快快完事, 不如去做1樓1好過

當你真正代入到個角色, 用角色扮演既心態去玩, 其實全個過程應該係開心. 如果你代入唔到個角色, 你不如直接reject個師兄, 或者見面前先交換相, 以確保你可以做好角色扮演

其實真正既CC, 見面時間應該90分鐘起. 60分鐘真係唔夠, 好難有feeling

回復

Prestige VIP

同意師兄你的講法,其實現在大人網同hklovely都有好多好的CC,只是呢位CC太離譜所以我先出post
回復 支持 反對

新手上路

tomfung 發表於 2016-3-16 12:39
同意師兄你的講法,其實現在大人網同hklovely都有好多好的CC,只是呢位CC太離譜所以我先出post ...

我不是師兄, 我是CC
回復 支持 反對

高級會員

身同感受. 其實好多在坐師兄唔缺人性交, 但就係想找個人同自己做愛, 可知道性交, 跟做愛係完兩回事, feelingj完全唔同.
回復 支持 反對

Prestige VIP

魏雯青 發表於 2016-3-16 17:55
我不是師兄, 我是CC

那可否PM你contact我
回復 支持 反對

中級會員

同意,通常傾計都傾到差唔多夠鐘
回復 支持 反對