香港大人網

樓主: fff212

[一般] 為何要mbb?

關閉 [複製鏈接]

註冊會員

一睇mbb就知係伏,不如夾計等啲女唔敢用mbb
回復 支持 反對

註冊會員

所以 我從沒有 比錢 mbb
回復 支持 反對

註冊會員

根本就係取巧 女會員有機會約到所謂既高質男 男會員就相對地唔會約到高質女 重點係 女仔免費入會 男仔 就分 高級會員/富豪會員 試問咁樣運作 點會有用?
回復 支持 反對

VIP

幾百蚊都比唔起, 就一定唔係好人

利申, 我比左
回復 支持 反對

VIP

Lok1766 發表於 2019-5-18 22:06
認同樓主。我是男。依篇文章係我自己的內心感受,全是真人真事,想分享比大家知。 如果閣下已玩了PTGF好耐,而 ...

我自己玩左ptgf好耐, 一睇就知你講緊邊位ptgf
應該係講18歲學生妹, bb獨有既XXXX

我哥日一見佢真人, 覺得有驚喜. 因為講樣講外表真係好, 係其他平台約1年都搵唔到
因為我之前在IG玩左一年, 越玩越火滾, 中伏中左十幾次. 你中一次伏就識得Join BB, 已經跌少好多錢.
講番BB條女, 講樣講外表真係好, 但之後佢好冷淡, 全程Q住雙手, 傾耐左先知道原因係, 佢覺得我個樣好老, 佢投入唔到
我都灰. 但之後另外搵到個22歲, 科大大學生. 雖然冇18歲咁年輕, 但樣同身材更勝一籌, 更重要係態度, 佢全程冇嫌棄過我, 斯文有禮, 令我之前既bad feeling一掃而空
你講哥件, 真係比錢買傷心, 因為你比完錢, 仲要比人嫌棄. 但後生既, 好多都有咁既問題, 而且佢係真PTGF, 好過IG班30歲吸毒老雞.
我講既22歲, 樣同身材更勝一籌, 瘦底有D奶, 佢接受到3X歲, 約之前就要溝通好大家年齡外表, 大家交換相. 當然佢既價錢貴好多

最後你話人可能賺過億. 幾百蚊一個月, 要比幾十萬次先賺到, 我睇佢地賺幾萬都難, 仲要得罪晒黑白兩道, 整系統又要錢, 而家出去搵IT人寫套系統, 閒閒地幾十萬
我唔評估佢地賺幾多錢. 但你去過一次夜總會/私人會所, 就會覺得BB既價錢便宜得過份. 因為你在夜總會有時洗幾千蚊最後都扑唔到野, 班女仲要冇咁後生.

港女從來都係矜貴, 而家出生率咁低但加上失業率咁低. 你年薪唔過百萬都幾難溝到好少少既港女, 除非你好靚仔, 錢都唔洗就中出到mk妹
回復 支持 反對

VIP

Lok1766 發表於 2019-5-19 13:34
所以 我從沒有 比錢 million bb

你都幾矛盾, 一時又話約到真PTGF, 一時又話冇比錢
回復 支持 反對

VIP

kj123123 發表於 2019-5-18 23:47
本身都係新手,一開始都係join左MBB VIP會員。
講真經驗唔多,真係好容易中伏。
拎左好多CC contact ...

點解你唔直接開中伏既女女名, 等大家唔好中伏?
好老實講, 佢地有舉報機制
我自己約左兩次, 都唔洗開房先, 唔明點解你講到自己中晒伏, 又唔開D女仔名
定係你虛構個故事, 諗住大家都唔比錢Join, 冇女用你就可以免費約到?

仲有你篇文好假, 普通vip只有4個contact, 你點樣拎左幾十個contact都冇人應? 下次作故仔要用腦

回復 支持 0 反對 1

VIP

fff212 發表於 2019-5-18 22:52
其實好多好多野都係d男人寵壞晒d囡。
無人肯俾錢入millionbb,  約唔到人。d囡唔會去。
無人肯接受只能摸下 ...

典型窮撚諗法
不過女仔都係鐘意比人寵既
有得比人寵, 點解要自降身價接你窮撚
你唔比錢對我地VIP係好事, 因為少個人排隊容易約左
回復 支持 反對

註冊會員

當有人開始提出集體杯葛, 就證明它開始壟斷市場, 越來越多貨
回復 支持 反對

註冊會員

Hk200439 發表於 2019-5-20 12:00
典型窮撚諗法
不過女仔都係鐘意比人寵既
有得比人寵, 點解要自降身價接你窮撚

因為等錢使,要人寵使L去做cc咩?
回復 支持 反對