香港大人網

樓主: fff212

[一般] 為何要mbb?

關閉 [複製鏈接]

VIP

Lok1766 發表於 2019-5-20 20:43
好歡迎大家參與討論。 我並不是話幾百元入會都唔想比,但我只有一個問題。 如果我比左錢,睇到4個高質數女會 ...

第一agent一定唔會hide contact, 因為佢地需要大量客
第二有舉報機制

你話如果比左錢4個都係agent, 係不成立既假設
其實玩耐少少, 都識得分邊個係agent. agent亦唔會去呢d平台hide contact斷自己米路, 有大量人add佢就可以

至於有人話有d contact在免費平台都見到, 但更多contact係免費平台唔會有, 而且好多女都會要你提供mbb vip證明, 表明冇證明唔洗約, 呢D都係冇比錢既人唔會知
回復 支持 反對

Prestige VIP

fff212 發表於 2019-5-20 18:15
竟然有人話幾百蚊都唔肯俾就唔係好人。
咁白痴的理論都講得出,証明他有幾on9
所以他幾錢join mbb係好正常 ...

你笑緊我地join mbb on9既同時
我地都笑緊你班窮人井底之蛙

你知唔知而家尖沙咀港女既坐枱價炒到幾高
吃不到的葡萄是酸的, 你繼續咁諗會好過

我自己join左mbb 3個月, 事實上d女既質素同一般free platform約到既有好大鴻溝
重點係佢地多新血, 真18歲既有唔少
forum都有真cc, 但好多都輸年紀, 撈味重

講到最後我呼籲你唔好比錢join mbb, 因為你就算捨得比幾百蚊會費, 都唔會捨得比ptgf鐘錢, 高質素既未扑野先要比400-500一個鐘, 想扑埋好多都要$4000 埋單, 跟本就唔係target你地班窮人. (都有平既, 1300一q都有, 不過一分錢一分貨)

我自己先比$400兩個月, 約到既女係有, 但唔多, 4個contact有3個應機, 但得1個係有質素(19歲有身材). 之後轉富豪會員($800)一個月多好多女食, 質素亦都高好多, 但好多扑埋野都要$4000 埋單, 跟本唔係target你地客戶群.
都有抵玩既女, 15000蚊包養, 一個月做番5Q中出就回晒本, 又陪你玩陪你食飯. 但要你每個月拎15000出黎, 你都幾肉痛.

你問我我覺得堅抵玩, 我做生意既朋友都覺得抵過去私人會所好多. 但你地, 根本玩唔起, 無謂浪費呢d錢. 一陣約到個靚既搞到又沉船又養唔起人, 徒添傷感.

回復 支持 反對

coolweather 發表於 2019-5-20 17:18
MBB 咪最大 AGENT 網! 信一成雙目失明啦!

agent既定義係有抽佣, 有操控, 人地都冇
佢地整個咁既platform, 令到有好多新血/高質素敢在網上做

年輕人要學識感恩, 正能量, 才會發達

其實有呢個platform, 約高質素女平左好多你地唔知, 而家好多私人會所/夜總會高價搶女, 食佣極深

回復 支持 反對

新手上路

darkcoco 發表於 2019-5-21 01:50
係cc角度,要點樣先分到一個男仔係有質素嘅人?
質素唔會用錢計

絕對可以用錢計
而且好多事實見到, 窮網客係有大量問題:
計較、冇品、特別多要求、特別多不滿
昨天我地先有一個姊妹講完窮網客問題:
http://ptgfhksiuyau.pixnet.net/blog/post/289388828-ptgf%E7%AA%AE%E7%B6%B2%E5%AE%A2%E7%B6%93%E6%AD%B7

如果冇好既平台, 大把女仔係根本唔會上網做

其實我覺得MBB對窮人係冇衝突. 要大量客既全職CC, 依然會選擇去forum
只想約有品客既兼職, 才會去mbb
如果個ptgf要求你有mbb vip先約, 你咪唔約佢law. 講價既客最煩最冇品
回復 支持 反對

註冊會員

魏雯青 發表於 2019-5-21 12:02
絕對可以用錢計
而且好多事實見到, 窮網客係有大量問題:
計較、冇品、特別多要求、特別多不滿

哦……乜有啲咁既事,做乜咁多年都唔見啲度有女仔有咁既投訴?點解淨係要畀錢交友平台攞contact個班女仔先有事既呢?
回復 支持 反對

新手上路

r1rmyjj 發表於 2019-5-21 12:32
哦……乜有啲咁既事,做乜咁多年都唔見啲度有女仔有咁既投訴?點解淨係要畀錢交友平台攞contact個班女仔 ...

日日都有女仔投訴你地班窮網客
我地有tg群組專講你地, 圖文並茂
回復 支持 反對

魏雯青 發表於 2019-5-21 12:37
日日都有女仔投訴你地班窮網客
我地有tg群組專講你地, 圖文並茂

洗撚理班窮撚咩
同佢地說教多餘

佢地有本事就唔洗做窮撚
又要窮, 又要食靚女, 又要嫌貴, 屌佢丫
回復 支持 反對